Referenser:


Bröllop


Eva och Christoffers bröllop 2010

Det här är bilder från mitt eget bröllop på Linneaträdgården tagna av vår Bröllopsfotograf Peter Tarpgaard. Bröllopets röda tråd gick i färgerna vitt och creme tillsammans med de råare materialen diamanter, glas och metall. Titta och njut av Peters underbara bilder.

Cecilia och Emilios bröllop 2009

Cecilia och Emilio gifte sig en vacker oktoberdag på Ystad Saltsjöbad. Temat på deras kväll gick i rött och guld. Eftersom festen låg nära stranden var det självklara att jobba med snäckor som både dekoration på bordet och som placeringskort.

Åsa och Patriks bröllop 2009

Åsa och Patrik gifte sig på en gästgivaregård utanför Helsingborg. Åsa kom själv på deras tema i lila, orange och creme, men bad mig att hjälpa till med bordsdekorationen och brudbuketten.

Sara och Christoffers bröllop 2008

En vacker septemberdag gick Sara och Christoffer nerför kyrkogången. Festen hölls i det vackra magasinet vid Marsvinsholms slott. Temat gick i hösten mustiga färger orange, rött och gult. På borden ringlade sig murgrön tillsammans med lönnäsor, små vildäpplen och tagetes.

Namngivningar

 

Thalia

En kall novemberdag fick Thalia sitt namn i Kronotorps mölla. Dukningen inspirerades av tidig jul med ene och vackra silverkulor på borden. Den vita tårtan dekorerades med små blommor med silverknapp och blått socker.

Kiron

Mitt uppe på Spillepengen, med utsikt över havet fick Kiron sitt namn. Festen hölls i enkelhet i hemmet där borden dekorerades av vita trädgårdsrosor.